Termeni si Conditii | Kikodar Ceramics

termeni și condiții

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.kikodar.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

ADS Kikodar 2018 SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, ADS Kikodar 2018 SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.kikodar.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea ADS Kikodar 2018 SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit ADS Kikodar 2018 SRL nu iși asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă ADS Kikodar 2018 SRL la nicio acțiune.

Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către ADS Kikodar 2018 SRL pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul încheierii contractului la distanță îl constituie momentul confirmării comenzii și implicit a stocului și a prețului de vanzare.

Confirmarea comenzii și implicit a stocului și a prețului de vânzare, este efectuată doar dupa procesarea acesteia de către agenții ADS Kikodar 2018 SRL.

Pentru motive justificate, ADS Kikodar 2018 SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul clientului/utilizatorului în vederea efectuării unei comenzi în cazul în care considera că acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel ADS Kikodar 2018 SRL Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la TEL sau prin email: office@kikodar.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.kikodar.ro este proprietatea ADS Kikodar 2018 SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul scris al ADS Kikodar 2018 SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protecție, atrage după sine consecințele prevazute de legislația în vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@kikodar.ro.

 

EXPEDIERE ȘI LIVRARE

Livrarea se face în termen de 24 de ore (o zi lucrătoare) pentru comenzile finalizate și confirmate până la ora 16:30 și în termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate după această oră.

 

COSTURI DE TRANSPORT

Acestea pot varia în funcție de destinație, de greutatea și mărimea coletului.

Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la DESTINAȚIE (de către client) sau la EXPEDIȚIE (caz în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii; această metodă prezintă avantajul reducerii costurilor de transport, în baza contractelor încheiate între ADS Kikodar 2018 SRL și firmele de curierat partenere).

ADS Kikodar 2018 SRL nu stabilește în mod independent costurile de transport și nu este beneficiarul acestor sume.

 

CUM PLĂTESC?

Plata se poate face:
– în numerar, la livrare (sistem ramburs).

 

PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru mai multe informații privind politica noastră de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal accesați pagina Politica de Confidențialitate.

 

ACEST SITE FOLOSESTE COOKIE-URI

Pentru mai multe informații privind politica noastră de utilizare a cookie-urilot accesați pagina Politica de Confidențialitate.